Vi har flyttat!

Jag ser att det är över ett år sedan vi skrev något i vår blogg. Det har sina rutiga och randiga orsaker, nämligen att VI HAR FLYTTAT! Från vårt älskade hus och trädgård i Rödeby till MARIESTAD i Västergötland, Vänerns pärla. Detta måste vi förstås berätta om, ordentligt och grundligt. 
Men innan vi gör det känns det som att vi behöver ta avsked från vår FÖRE DETTA Erixons trädgård med några, för oss, nostalgiska bilder. 

Att sitta vid vår damm var ju bara så härligt. Så en damm ville vi förstås ha även när vi flyttat. Och det har vi! 

 Våra klätterrosor var stora, Himalayan var gigantisk. Men trädgårdslandet gav i stort sett ingenting som gick att äta. Vet inte varför. Nu har vi ett nytt trädgårdsland...


Sittplatser hade vi många och det vill vi ha även i Mariestad.


Någon fyrtioårig idegran som går att formklippta i japansk stil, det har vi inte i Mariestad. Men det finns annat på pluskontot.

Ok, nog med nostalgi. Rödeby-tiden är förbi, efter 29 år. Nu ser vi fram emot många givande år på en helt ny plats, som vi faktiskt aldrig besökt innan det blev tal om eventuell flytt. Så var det faktiskt även när vi flyttade till Blekinge, även det var en främmande plats för oss när vi körde ner flyttlasset.

Så låt oss guida er vidare, följ med så ska vi presentera Erixons trädgård i Mariestad för er!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Italiensemester

inspiration och stöld

En växtsäsong går fort...