invigning av uterummetVisserligen har det varit kallt och blåsigt och snön ligger kvar, speciellt rikligt just i vår trädgård. Men ändå, solen har skinit på dagarna så idag invigde vi officiellt vårt nya utrerum genom att äta lunch här ute. Utanför glasdörrarna blåste löven och fåglarna omkring men härinne var det lugnt och stilla och skönt att sitta.


Det sista som snickrades här ute var trappen ut från vardagsrummet som vi är sååå nöjda med. Med lagom steghöjd, plats för någon blomkruka och sittvänlig.


Det finns ju lås på glasdörrarna och glaset är väl nästan okrossbart, men för säkerhets skull har vi satt ut en vakt som bor där ute på altanen. Så passa er ni inbrottstjuvar!


Som sagt, det är ju vinter fortfarande så den enda växtbild vi kan trolla fram (ha ha!) är denna. Trollhassel, röd trollhassel till och med, men det kan ingen människa se just nu.
Nej, nu väntar vi på VÅREN. Borde kunna skriva att vi har de första vårtecknen, tex nån liten snödroppe som kommit upp. Men nej, inte ens det. Jo, förresten, talgoxen har börjat sjunga sitt vårläte och i veckan hördes faktiskt en bofink sjunga. Ok då, lite vår är det väl här också.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Italiensemester

inspiration och stöld

En växtsäsong går fort...